Type keywords...

Hvorfor velge oss

Devspace har lang erfaring innen produktutvikling, ledelse av utviklingsprosesser og teknisk utvikling.

Gjennom årene bygget vi opp dybdekompetanse innen områder som fintech, healthtech, micromobility, media og underholdning, bygg og anlegg.

Vi har jobbet med alt fra oppstartsselskaper i vekts- og overgangsfase til veletablerte bedrifter.

Det er ofte vanskelig og kostbart å finne de rette ressursene

Rekrutteringsprosesser kan være både tid- og ressurskrevende

Skal dere lete etter eksterne utviklere kan prosessen være utfordrende

Hvordan skal dere komme i gang? Hvordan kan dere vite at leverandøren er pålitelig?

Vi i Devspace bistår dere med å finne det riktige talentet på en rask og effektiv måte

Devspace er et norsk selskap med gode relasjoner til våre europeiske partnere

Dette gir oss en unik tilgang på de beste ressursene og betingelsene på det europeiske markedet

Våre tjenester

Har dere behov for å fylle kunnskapshull?

Gi et løft til prosjektet deres med å få inn ekstra kompetanse. Dere får administrere ressursen vi skaffer. Vi leverer førsteklasses ekspertise, full integrering i prosjektet deres samt fleksible oppskaleringer når dere trenger det.

Har dere en tydelig produktvisjon, men mangler spesifikk kompetanse?

Vi hjelper dere med å fylle kunnskapsgapet. Vi leverer den tekniske ekspertisen, og dere kan administrere ressursene direkte. Vi garanterer en sømløs integrasjon i prosjektet, og tilbyr også fleksibel oppskalering.

Dere kan stole på oss når det gjelder oppgaven – og vi løser den fra A til Å

Dersom dere ønsker at vi skal dekke en del av – eller et helt utviklingsprosjekt – anbefaler vi at dere går for et team som er dedikert til nettopp dette.
Våre dedikerte team er selvstyrte. Dere står fritt til å velge hvilken som helst teamstørrelse og hvilken som helst sammensetning av ressurser. Vi sørger for kvaliteten på leveransene så du slipper å styre med dette på daglig basis. 

Trenger dere en objektiv konsultasjon om løsningen deres  – eller ønsker dere å fylle det teknologiske lederskapsgapet?

CTO-rådgivning

Den CTO-en vil lede dere gjennom hvordan dere velger den optimale teknologi-stacken.

Ressursen vil vurdere produktets utviklingskostnader samt evaluere de rette talentene. CTO-en kan også løse spesifikke tekniske problemer.

Fraksjonert CTO

Vår CTO for utleie vil støtte prosjektet deres på ad-hoc basis.

Utføre en uavhengig revisjon av produktet og prosessene deres, gi råd om produkt- og teknologistrategi og overvåke implementeringen av nødvendige endringer.

Midlertidig CTO

Med en midlertidig CTO får dere fordelen av å ha en intern ekspert. Ressursen integreres sømløst i teamet og leverer kontinuerlig teknisk veiledning på toppnivå. Alt dette gjøres mens du leter etter en fast CTO. Vi bistår gjerne med å finne og evaluere den faste CTO-en.

Hvordan vi jobber

1

Kontakt

Ta kontakt med oss og fortell oss hvordan vi kan hjelpe dere

2

Møte

Vi avtaler et møte slik at vi kan forstå bedre hvor dere er nå og hvor dere ønsker å være

3

Samarbeid

Vi foreslår en løsning som skal hjelpe dere å oppnå deres ambisjoner

7

partnere

1500

utviklere

5

europeiske land

Om oss

Alex Somby

CEO & Co-Founder

Alex er utdannet dataingeniør og har mer enn 15 års erfaring fra konsulentbransjen. Han har bistått en rekke virksomheter innen olje og gass samt finans og helse med å skape teknologiløsninger som bidrar til vekst og effektivisering. Alex er en leder med tung erfaring innen teamledelse, coaching og administrative prosesser samt merkantile og kontraktuelle rammeverk.

Dennis Shpakouski

CCO & Co-Founder

Dennis har en bachelorgrad i informatikk med spesialisering i databasebehandling. Han er en teknologileder med mer enn 15 års erfaring i å lede ulike programvareutviklings-prosjekter og i å drive programvareinnovasjon i tett samarbeid med partnere. Dennis har jobbet med forretningsutvikling og ledet ingeniørteam i Softbank, London Stock Exchange, Ernst & Young, Experian og andre tech-organisasjoner. Han har inngående erfaring innen datasentrisk produktinnovasjon og omfattende forståelse av programvareutviklingsområdet.

Pavel Kurnosov

CTO & Co-Founder

Pavel har en mastergrad i informatikk og kunstig intelligens (AI), og har mer enn 15 års erfaring fra denne bransjen. Han er god til å bygge selskaper og å skape produkter som både møter kundenes behov og inspirerer de ansatte. Pavel har erfaring med å etablere selskaper fra grunnen av og å lede store IT-avdelinger. Gjennom hele karrieren har han jobbet i helse-, bygge- og konsulentbransjen.

Hvilke utfordringer har dere?

Ta kontakt for å finne ut hvordan vi kan hjelpe

Takk for din henvendelse! Du hører fra oss snart
Oops! Noen gikk galt, prøv igjen!
Velg «Flere alternativer» for å se mer informasjon, inkludert detaljer om administrering av personverninnstillingene. Du kan også gå til Personvernerklæring for å lese mer om vår bruk av behandling av personopplysninger og informasjonskapsler.