Mobility

Frempå innen mobilitet siden 1999

Sammen med Lisa Solutions bygger vi bærekraftige mobilitetsløsninger i verdensklasse.

Kunde

LISA Solutions

Prosjekt

Sykkeldeling og flåtestyring

År

2023

Teknologi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

React

React Native

node.js

Java

Google Cloud

Utfordring

LISA Solutions ble etablert av teamet bak ShareBike, som har 20 års erfaring med mikromobilitet, flåtestyring og brukervennlig teknologi. Den moderne appen deres brukes av kunder både i Norge og internasjonalt. En rekke kommuner bruker applikasjonen og den underliggende tekniske plattformen til utleie av delingssykler til innbyggerne. Lisa Solutions bestemte for å satse stort innen et nytt forretningsområde der de er unikt posisjonert gitt deres eksisterende kompetanse. Derfor kontaktet teamet fra LISA Solutions oss for å se hvordan løsningen kan rustes for videre vekst.

Undersøkelse

Vi tok over utviklingen fra tidligere leverandør i løpet av kort tid. Fokuset har vært å redusere antall supporthenvendelser, øke kvaliteten til løsningen og forenkle arkitekturen slik at fremtidig utvikling og vedlikehold blir enklere. Våre spesialister har gjennomført kartlegging av eksisterende kode, identifisert forbedringer og implementert tiltak for å adressere disse. Like etter dette begynte vi å utvikle nye funksjoner og integrasjoner. Sammen med ledergruppen jobber vi med å bygge et nytt produkt som vil styrke selskapets posisjon i markedet. Samarbeidet går blant annet ut på å identifisere de første kundene og bygge en første minimumsversjon basert på markedsundersøkelser.

Løsning

Antall supporthenvendelser fra sluttbrukere er redusert og kundene har fått bedre brukeropplevelse. På bakgrunn av samarbeidet valgte Lisa Solutions å gå videre med Devspace som sin eksklusive utviklingspartner. Vår videre plan er å utvide løsningen til omfattende flåtestyringssystem som kan brukes i flere bransjer. Problemet med dagens manuelle og arbeidskrevende prosesser er mangel på presisjon og digitalisering, noe som begrenser videre bruk av data til optimalisering, automatisering eller utvikling av modeller for kunstig intelligens. Vi er stolte av å være en del av LISA Solutions sin spennende internasjonale reise og å kunne bidra med programvareekspertisen vår på veien til suksess.

Image

Devspace støtter oss med et meget kompetent team. Vi er fornøyde med samarbeidet og resultatene.

Jan Tore Endresen

Chairman Sharebike Mobility

Kontakt

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Kontakt

Image
Velg «Flere alternativer» for å se mer informasjon, inkludert detaljer om administrering av personverninnstillingene. Du kan også gå til Personvernerklæring for å lese mer om vår bruk av behandling av personopplysninger og informasjonskapsler.