Vår tilnærming

Vi er nysgjerrige og tenker langsiktig

01

Komme i kontakt

Kontakt oss, så setter vi opp et uforpliktende møte hvor dere forteller om bedriften deres og utfordringene dere har. Slik forstår vi suksesskriteriene deres og kan foreslå den beste veien videre.

02

Finne riktig kompetanse

Vi har tilgang på et stort nettverk av spesialister. Vi klarer å finne riktig profil enten det gjelder nisjekompetanse eller breddeforståelse for teknologi. Det er ikke bare kompetansen som teller, men også om kandidaten har riktige myke egenskaper og passer inn i deres organisasjon og jobbkultur.

03

Presentere kandidater

Etter å ha kvalitetssikret alle kandidatene velger vi de eller den som passer best til oppdraget. Dere har mulighet til å møte hver kandidat for å gjøre en egen vurdering.

04

Holde fingeren på pulsen

Langsiktig samarbeid er viktig for oss. Vi har tett oppfølging av både kundene og spesialistene som jobber for oss – slik blir alle partene fornøyde med samarbeidet.

Tjenester

Vår ekspertise

Våre tjenester kan enkelt skaleres og tilpasses utfra hvilken fase kunden befinner seg i.

Image

Fractional CTO

Kort objektiv konsultasjon om konkret problemstilling eller full gjennomgang av teknisk strategi? Våre beste teknologiske eksperter kan hjelpe dere.

Image

Utviklingsprosesser

Med lang erfaring innen utviklings- og forvaltningsprosesser kan vi bidra til at utviklingsprosjektene deres får god flyt og fremdrift.

Image

AI strategi

Ta de riktige stegene for bruk av AI for å hente innsikter fra data, effektivisere prosesser eller forbedre opplevelsen for kundene.

Image

Dedikerte team

Dere velger teamstørrelse og sammensetning av ressurser. Vi sørger for kvaliteten på leveransene så dere slipper daglig oppfølging.

Image

Team utvidelse

Våre utviklere oppleves som bedriftens egne ansatte. Vi garanterer en sømløs integrasjon i organisasjonen deres og tilbyr fleksibel oppskalering.

Image

Teknisk due diligence

Planlegger dere en sammenslåing eller et oppkjøp – eller lurer dere på om den tekniske løsningen deres er klar for å skaleres? Vi hjelper dere å identifisere risikoene.

Image

Bransjer

Våre kunder bidrar til bærekraft og utvikling i flere bransjer

Vi har erfaring fra en rekke bransjer, men samarbeider gjerne med alle kunder der vår kompetanse og erfaring kan komme til nytte:

Fintech

Healthtech

Mobilitet

Byggebransjen

Medier og underholdning

Hardware og IoT

Våre kunder

Image

Kontakt

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Kontakt

Image
Velg «Flere alternativer» for å se mer informasjon, inkludert detaljer om administrering av personverninnstillingene. Du kan også gå til Personvernerklæring for å lese mer om vår bruk av behandling av personopplysninger og informasjonskapsler.